Yoga dag

ZATERDAG / ZONDAG 10.00 - 15.00 UUR

Een dag voor iedereen die lekker ontspannen wil en die er als volgt uit zal zien. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om mee te doen met deze dag.

Yoga
Klankhealing
Lunch met soep en broodjes
Wandeling of uurtje voor jezelf
Meditatie

De dag kost € 35 inclusief koffie/thee en lunch.

Wil je deze dag samen met je familie, vrienden of collega's beleven? Neem dan contact met ons op om dit met ons af te spreken.

Voorlopig gepland in 2022:

zondag 13 maart

zaterdag 2 april

zondag 3 april

zaterdag 28 mei

Chakra Balancing workshop

ZATERDAG / ZONDAG 10.00 - 16.00 uur

Je chakra's zijn energiesluizen die jou verbinden met de buitenwereld. Het systeem is dynamisch. Als een echte sluis kunnen ze open en dicht gaan. In het ideale geval is er balans in de openheid van de zeven chakra's, toch is dit zelden zo. Afhankelijk waar je op dit moment in je leven mee bezig bent is een of meer van de chakra's meer open. En dan zal er een ander meer dicht zijn. Als dit langdurig zo is kan je daar last van krijgen en voel je je niet energiek, krijg je geen goed gevoel over jezelf, ervaar je fysieke klachten, zit je emotioneel vast, zit je alleen in je hoofd, ben je labiel of is er ander ongemak.

Of je nu klachten hebt of niet, deze workshop leert je over de chakra's, helpt je om ze in balans te en leert je hoe je dit zelf kan doen.

Je kan het zien als een onderhoudsbeurt. En dat hebben we allemaal zo nu en dan nodig!

Yoga, meditatie, edelstenen en een beetje theorie.

€ 50,- inclusief koffie/thee, lunch en materiaal

Voorlopig gepland in 2022:

zaterdag 19 februari

zondag 24 april

Kom in je Kracht met hulp van Godinnen

Zeven vrijdagen van 10.00 - 16.30 uur

Godinnen komen in veel culturen voor, ook in onze eigen cultuur. Bijvoorbeeld vrouw Holle!

Kennis over de Godinnen helpt je om je eigen innerlijke Kracht te kennen en helpt je om in die Kracht te geloven. Als je in je Kracht gelooft kun je die laten zien aan de wereld. Jij kan dan je leven leiden, keuzes maken, plannen realiseren, zijn wie je bedoeld bent om te zijn! Godinnen kunnen je helpen om inzicht te krijgen in je (mentale) belemmeringen en hoe je ze oplost. Godinnen kunnen je kracht geven als je zelf wat minder krachtig bent, ze zijn er voor je. Als je de oude kennis over de Godinnen leert zal je veel over jezelf leren en in staat zijn om deze kennis praktisch vorm te geven.

Tenzij er vanuit de overheid in verband met corona verscherpte maatregelen zijn zal de cursus op de volgende data gegeven worden:

11 februari, 11 maart, 1 april, 22 april, 14 mei 03 en 17 juni 2022

€ 350, inclusief materiaal

Ervaring die met ons gedeeld werd over onze vorige yogadag:

Graag wil ik jullie laten weten dat de Yoga dag, afgelopen zaterdag heerlijk was. Dank voor jullie gastvrijheid, de uitstekende lunch, de les en meditatie. Ik heb weer genoten van de klankschalensessie. Het was ook heel leuk om jullie Hof te bezoeken, wat een prachtige plek en mooie natuur. Heerlijk stil. Leuk alle verhalen over buizerds, kwikstaarten, eekhoorns, kerkuilen, haasjes in de kas, mr Jones, kippen, etc. We troffen het enorm met de gezellige groep, de lessen buiten in de Gaard, en fantastisch mooi weer.

Ervaring die met ons gedeeld werd over onze vorige yogadag:

Het was een heerlijke yogadag, met een lekkere lunch! Ben lekker ontspannen naar huis gegaan.