Stuur een berichtje naar info@amadorra.nl als je je wilt opgeven voor een dag workshop, weekend of week. Wil je hier bij ons een eigen activiteit doen? Vraag dan naar onze mogelijkheden en voorwaarden.

Yoga lessen

woensdag van 9.15 – 10.30 uur

woensdag van 16.00 - 17.15 uur

woensdag van 19.00 – 20.15 uur

Lessen worden gegeven door Tina of Jonah. Beide hebben bijna 30 jaar ervaring met het geven van yoga lessen en workshops. Je kan instromen. Matjes zijn aanwezig. Je hoeft geen ervaring te hebben om de lessen mee te doen. Iedereen doet yoga voor zichzelf met respect voor eigen mogelijkheden.

10 lessen, € 100. Losse les € 11,-. - lees meer -

Yoga Vakantie Week

zo 30 juli, 10.00 uur - vr 4 augustus, 15.30

Een heerlijke vakantie week met elke dag een yogales. - lees meer -

Volle Maan retraite weekend

vr 2 juni 20.00 uur - zo 4 juni 17.00 uur

De maan helpt je om te zien en ontdekken wat er is, wat je wilt, wat je niet meer wilt en wat jouw kwaliteiten zijn om te bereiken waar je wilt zijn - lees meer -


Yoga dag

zo 18 juni, 10.00 - 15.00 UUR

Een dag voor iedereen die lekker ontspannen wil. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen aan deze dag. - lees meer -


Inspiratie weekend

vr 29 sep - zo 1 okt '23

Een sprankelend weekend om geïnspireerd te raken. Met yoga, meditatie, sjamanisme, bosbaden, .... - lees meer -

Ervaringen die met ons gedeeld werd over onze vorige yogadag:

  • Ik ben maar twee dagen weggeweest maar het lijkt veel langer, ik ga lekker ontspannen terug (gast had de nacht ervoor bij ons overnacht)
  • Het was een heerlijk yoga dag, met een lekkere lunch! Ben lekker ontspannen naar huis gegaan.
  • Graag wil ik jullie laten weten dat de Yoga dag, afgelopen zaterdag heerlijk was. Dank voor jullie gastvrijheid, de uitstekende lunch, de les en meditatie. Ik heb weer genoten van de klankschalensessie. Het was ook heel leuk om jullie Hof te bezoeken, wat een prachtige plek en mooie natuur. Heerlijk stil. Leuk alle verhalen over buizerds, kwikstaarten, eekhoorns, kerkuilen, haasjes in de kas, mr Jones, kippen, etc. We troffen het enorm met de gezellige groep, de lessen buiten in de Gaard, en fantastisch mooi weer.
  • Heerlijk om weer een dagje lekker voor mezelf te hebben.
  • Wat een fantastisch weekend, blij dat mijn vriendin me over heeft gehaald
  • Een gaste belde haar moeder en zei: "mam, luister ...." terwijl zij haar telefoon van zich afhield. Moeder: "ik hoor niks" . "Nee, precies!" zei de gaste, "waar hoor je dat nog?"
  • Reactie op het healin concert: "het was weldadig"