Yoga dag

ZATERDAG 28 MEI, 10.00 - 15.00 UUR

Een dag voor iedereen die lekker ontspannen wil en die er als volgt uit zal zien. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om mee te doen met deze dag.

Yoga

Meditatie

Vegetarische lunch met soep en brood

Healing concert

De dag kost € 35 inclusief koffie/thee en lunch.

Wil je deze dag samen met je familie, vrienden of collega's beleven? Neem dan contact met ons op om dit met ons af te spreken.

Yoga vakantie week

zondag 31 juli - zaterdag 6 augustus
zondag 21 - zaterdag 27 augustus


opladen met de elementen

Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether

Wil jij een vakantie met veel yoga, leuke workshops in een kleine groep, met ook vrije tijd om zelf iets te doen of niets te doen? Geef je dan op voor een van deze weken.

Kosten per persoon per week € 695,- (als je voor 15 mei boekt € 645,-) op basis van 2 personen per kamer.

Hiervoor krijg je 6 overnachtingen met ontbijt, 6 vegetarische diners, 1 lunch, onbeperkt koffie, thee en limonade, 5 workshops en 13 yogalessen van 1 1/2 uur. Als je wel het programma wilt volgen maar elders overnacht kost deze vakantieweek € 525,-

- lees meer -

Kom tot rust dag

VRIJDAG 17 juni 10.00 - 16.00 uur

ZATERDAG 24 september 10.00 - 16.00 uur

Een dag waarin je aandacht aan jezelf geeft. Een dag waarop je even niet bezig hoeft te zijn met anderen, met verplichtingen, met voldoen aan verwachtingen, wensen of eisen van anderen. Je mag tot rust komen in een omgeving vol natuur. Met behulp van een ontspannende yoga les, visualisatie, en creativiteit kom je weer uit bij je zelf.

De dag wordt door Tina Hiddema gegeven.

€ 60,- inclusief koffie/thee, lunch en materiaal


Ervaringen die met ons gedeeld werd over onze vorige yogadag:

(gast is de nacht voor de yoga dag blijven overnachten) Ik ben maar twee dagen weggeweest maar het lijkt veel langer, ik ga lekker ontspannen terug

Het was een heerlijke yogadag, met een lekkere lunch! Ben lekker ontspannen naar huis gegaan.

Graag wil ik jullie laten weten dat de Yoga dag, afgelopen zaterdag heerlijk was. Dank voor jullie gastvrijheid, de uitstekende lunch, de les en meditatie. Ik heb weer genoten van de klankschalensessie. Het was ook heel leuk om jullie Hof te bezoeken, wat een prachtige plek en mooie natuur. Heerlijk stil. Leuk alle verhalen over buizerds, kwikstaarten, eekhoorns, kerkuilen, haasjes in de kas, mr Jones, kippen, etc. We troffen het enorm met de gezellige groep, de lessen buiten in de Gaard, en fantastisch mooi weer.