In ons programma hebben we workshops van een dag, retraite weekenden en cursussen. Opgave graag via info@amadorra.nl

Wil je een eigen workshop bij ons geven? Mail naar info@amadorra.nl voor de mogelijkheden om onze ruimte(s) te huren.

Je kan er een retraite weekend voor jezelf van maken door een kamer te boeken in de B&B en vrijdag en zaterdag nacht te blijven slapen. We zullen dan ook voor een ontbijt voor je zorgen. Je kan dan ook een extraatje boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Healing concert

vrijdag 7 april, 15.00 - 16.30 uur

Al 25 jaar geven Tina en Jonah healing concerten. Bij zo'n concert lig je comfortabel op futons en mag je je ogen sluiten om helemaal te ontspannen op de klanken van de diverse instrumenten, zoals klankschalen, didgeridoo, sjamanentrommels, rainsticks en andere instrumenten . Alles is energie en de klanken helpen je om energieblokkades in je systeem los te laten. Soms ervaren mensen de klanken in kleur, of in beelden, sommige zeggen een hele reis te hebben gemaakt, anderen geven aan geraakt te zijn, diep ontspannen te zijn ... Beleef het zelf en geef je op voor dit concert.

€ 25,-

Yin Yang Yoga

Zaterdag 25 februari, 13.30 - 16.00 uur

Als je er een dagje voor jezelf van wil maken kun je al met de koffie komen, hier wandelen en lunchen

  • 10.30 ontvangst met koffie/thee en daarna zelf je tijd invullen, bijv. met wandelen
  • 12.15 lunch
  • 13.30 Yin Yang Yoga

Yang yoga is actieve yoga, veel relatief snelle, krachtige oefeningen. We doen dit het eerste uur om goed warm te worden, de rest van de tijd gaan we Yin yoga doen. Daarbij nemen we zittende en liggende yoga houdingen aan die lang worden aangehouden terwijl je heel bewust ademt. Om dit mogelijk te maken steunen we ons lichaam zo goed mogelijk met kussens e.d. Voor een diepere ontspanning speel ik op klankschalen.

De dag wordt door Jonah gegeven.

Yoga les € 30,-, koffie en lunch € 10,-

Yoga dag

Zondag 18 juni, 10.00 - 15.00 uur

Een dag voor iedereen die lekker ontspannen wil en die er als volgt uit zal zien.

Yoga - Meditatie - Vegetarische lunch met soep en brood - Healing concert

De dag wordt gegeven door Tina en Jonah

€ 50 inclusief koffie/thee en lunch.

Chakra yoga dag

Zaterdag 18 maart, 10.00 - 16.00 uur

De chakra's zijn energiesluizen die verbonden zijn met ons lichaam. We hebben 7 hoofdchakra's die heel veel in ons hele systeem regelen. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Als een chakra niet goed functioneert heeft dit invloed op andere chakra's. Op deze dag zal je leren wat een chakra is, welke invloed ze hebben en hoe je ze met yoga en meditatie in balans kan brengen.

De dag wordt door Tina Hiddema gegeven.

€ 60,- inclusief koffie/thee, lunch en materiaal


Workshops op aanvraag

Wil je een van deze workshops samen met je familie, vrienden of collega's beleven? Neem dan contact met ons op om dit met ons af te spreken.