Je kan er een retraite weekend voor jezelf van maken door een kamer te boeken in de B&B en vrijdag en zaterdag nacht te blijven slapen. We zullen dan ook voor een ontbijt voor je zorgen. Je kan dan ook een extraatje boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor opgave voor een van onderstaande activiteiten of vragen erover mail je naar info@amadorra.nl of bel 0573-785045

Yoga dag

Zaterdag 18 november, 10.00 - 15.00 uur én zondag 4 februari, 10.30 - 15.30 uur

Een dag voor iedereen die lekker ontspannen wil en die er als volgt uit zal zien.

Yoga - Meditatie - Vegetarische lunch met soep en brood - Healing concert

De dag wordt gegeven door Tina en Jonah en kost € 50 inclusief koffie/thee en lunch.

Healing concert

zaterdag 9 december, 14.30 - 16.00 uur (vol) én op vrijdag 19 januari, 15.00 - 16.30 uur (nog één plek)

Al 25 jaar geven Tina en Jonah healing concerten. Bij zo'n concert lig je comfortabel op futons en mag je je ogen sluiten om helemaal te ontspannen op de klanken van de diverse instrumenten, zoals klankschalen, didgeridoo, sjamentrommels, rainsticks en andere instrumenten. Alles is energie en de klanken helpen je om energieblokkades in je systeem los te laten. Soms ervaren mensen de klanken in kleur, of in beelden, sommige zeggen een hele reis te hebben gemaakt, anderen geven aan geraakt te zijn, diep ontspannen te zijn ... Beleef het zelf en geef je op voor dit concert. € 25,- p.p.

Maximum aantal deelnemers is 7.

Workshop energetische stoel Urim-code

zaterdag 16 december, 10.30 - 16.00 uur

Mirjam Wolf geeft een workshop over de energetische stoel de Urim-code. Dit is een stoel die door Monique Timmers in de wereld is gezet, en werkt als een energetische krachtplek. - lees meer -

Lach Yoga workshop

zaterdag 6 januari '24, 14.00 - 15.15 uur

Bij lach yoga (hasya yoga) zoals ontwikkeld door dr. Kataria gaat het om het lachen om niets. Je hoeft dus geen gevoel voor humor te hebben om mee te doen. Het blijkt namelijk dat je lichaam geen onderscheid maakt tussen nep lachen en echt lachen. In beide gevallen is het heel goed voor je gezondheid; 1 minuut uitbundig lachen geeft evenveel verbetering van je conditie als 10 minuten op een roeimachine, je buikspieren worden stevig getraind, alles gaat veel beter stromen en er worden allerlei stofjes in je hersenen gemaakt die een goed gevoel geven. De lach-oefeningen worden afgewisseld met gewone yoga oefeningen en we eindigen met een lachmeditatie. Deze vrolijke workshop kost € 11,- of van je strippenkaart een les)

Kom uit de verf

Zondag 18 februari, 10.30 – 16.00 uur

Zaterdag 18 mei, 10.30 – 16.00 uur

Workshop intuïtief schilderen om je innerlijke schoonheid zichtbaar te maken. De dag begint met een meditatie om bij jezelf te komen en te ontdekken wat je "uit de verf" wilt laten komen. Een stap in je leven zetten naar meer geluk? Naar meer vervulling? Naar jezelf laten zien? Of misschien open staan voor iets of iemand? Laat uit je komen wat er in zit door intuïtief te schilderen. Voor beginners zal er uitleg zijn over de materialen, kleuren mengen e.d.

Kosten € 75,-, inclusief lunch en materiaal. Minimaal 3 en maximaal 7 deelnemers.