VOLLE MAAN RETRAITE

Vrijdag 7 oktober 20.00 - zondag 9 oktober 17.00 uur

Dit retraite-weekend is het Volle Maan. We zullen ons verbinden met de energie van de maan en healing ontvangen vanuit die energie. We doen een Volle Maan ritueel om los te laten en de Kracht van de maan in ons te verankeren. We gaan daarvoor mediteren, dansen, bewegen, een gesprek voeren, in stilte zijn, en werken met klank (trom, klankschalen, didgeridoo, enz.). Het programma zal je helpen om in je kracht te ZIJN en leren hoe je die positief kunt gebruiken.

Vrijdag 07 oktober ben je vanaf 17.00 uur welkom bij ons. We verwachten dat iedereen er uiterlijk 19.30 uur is en een slaapplekje heeft in onze B&B, zodat we om 20.00 uur echt kunnen beginnen. Die avond zullen we kennis met elkaar maken, ontspanningsyoga doen en mediteren.

Zaterdag ochtend beginnen we met een yoga les en voor wie dat wil, een duik in de zwemvijver. Na het ontbijt gaan we bezig met het thema waar je met de kracht van de Maan aan wilt werken. 's Middags is er ruimte en tijd voor jezelf, bijvoorbeeld om in stilte te gaan wandelen of om in stilte te schilderen.

's Avonds doen we een Volle Maansritueel om je te helpen om los te laten wat je wilt loslaten en je wens voor wat je wel wilt de Kosmos in te slingeren.

Zondag begint de dag net als zaterdag met yoga, en na het ontbijt bewust ontdekken hoe je voor jezelf je intentie kan voortzetten in je leven. Om 17.00 uur ronden we de dag af.

Kosten: € 280,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.

In de drukte van het dagelijkse leven komt het er niet altijd van om rustig de tijd te nemen voor jezelf, terwijl je er wel behoefte aan hebt. Een retraite is een periode waarin je je bewust terugtrekt van je dagelijkse beslommeringen. Het kan een uur in bad zijn, een week de woestijn in of een jaar in een klooster. Deze retraite is een weekend lang en biedt je de mogelijkheid om afstand te nemen van je dagelijkse zorgen en om aan jezelf te werken. Van een afstand zie je soms beter wat er is, klaart de mist in je hoofd op, zie je welke stappen je kan maken en wat de weg is naar je doel.

opgave graag via info@amadorra.nl