Yoga weekend

Zaterdag 30 september 10.30 uur - zondag 1 oktober '23 17.00 uur

Wil je gewoon even weg van je gewone bezigheden en omstandigheden zijn? Geef je dan op voor dit sprankelende weekend. Dit weekend zullen we yoga doen, maar ook mediteren, in het bos meditatief wandelen (bosbaden) en ruimte geven aan energiewerk en creativiteit. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. We willen minimaal 5 mensen hebben om het door te laten gaan.

Kosten: € 225,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.


Volle Maan retraite

Vrijdag 27 oktober 20.00 uur - zondag 29 oktober '23 16.00 uur

Dit retraite-weekend is het Volle Maan en kun je de krachtige energie daarvan inzetten voor jezelf. We doen een Volle Maan ritueel om los te laten en de Kracht van de maan in ons te verankeren. We gaan daarvoor mediteren, bewegen, een gesprek voeren, in stilte zijn, en werken met klank (trom, klankschalen, didgeridoo, enz.). Het programma zal je helpen om in je kracht te ZIJN en leren hoe je die positief kunt gebruiken.

Vrijdagavond beginnen we met kennismaken, ontspanningsyoga en mediteren. Het is fijn als je op tijd hier bent en je je slaapplek hebt gezien. Als je het prettig vindt om vroeg te komen dan kan je vanaf 17.00 uur bij ons terecht.

Zaterdag ochtend beginnen we met een yoga les. Na het ontbijt gaan we bezig met het thema waar je met de kracht van de Maan aan wilt werken. 's Middags is er ruimte en tijd voor jezelf, bijvoorbeeld om in stilte te gaan wandelen of om in stilte te schilderen.

's Avonds doen we een Volle Maan ritueel om je te helpen om los te laten wat je wilt loslaten en je wens voor wat je wel wilt de Kosmos in te slingeren.

Zondag begint de dag net als zaterdag met yoga, en na het ontbijt bewust ontdekken hoe je voor jezelf je intentie kan voortzetten in je leven. Om 16.00 uur ronden we het weekend af.

Kosten: € 320,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.