In ons programma hebben we workshops van een dag, retraite weekenden en cursussen. Opgave graag via info@amadorra.nl

Wil je een eigen workshop bij ons geven? Mail naar info@amadorra.nl voor de mogelijkheden om onze ruimte(s) te huren.

In de drukte van het dagelijkse leven komt het er niet altijd van om rustig de tijd te nemen voor jezelf, terwijl je er wel behoefte aan hebt. Een retraite is een periode waarin je je bewust terugtrekt van je dagelijkse beslommeringen. Het kan een uur in bad zijn, een week de woestijn in of een jaar in een klooster. Deze retraite is een weekend lang en biedt je de mogelijkheid om afstand te nemen van je dagelijkse zorgen en om aan jezelf te werken. Van een afstand zie je soms beter wat er is, klaart de mist in je hoofd op, zie je welke stappen je kan maken en wat de weg is naar je doel.


Yoga "energie" weekend

vrijdag 6 januari 20.00 - zondag 8 januari '23 17.00 uur

Het nieuwe jaar is voor veel mensen een moment om zich voor te nemen om aan hun gezondheid te gaan werken. Dit weekend gaat je hierbij helpen! Jouw gezondheid staat centraal tijdens de yoga, do-in, healing (Crystal en klank), massage, opstellingen en de maaltijden. Er zal een afwisseling zijn in actief bezig zijn en rust. Vrijdag ben je vanaf 17.00 uur welkom bij ons. We verwachten dat iedereen er uiterlijk 19.30 uur is en een slaapplekje heeft in onze B&B, zodat we om 20.00 uur echt kunnen beginnen. Die avond zullen we kennis met elkaar maken, je wensen inventariseren, ontspanningsyoga doen en mediteren.

Kosten: € 320,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.

Volle Maan retraite

Vrijdag 3 februari 20.00 uur - zondag 5 februari '23 17.00 uur

Dit retraite-weekend is het Volle Maan. We zullen ons verbinden met de energie van de maan en healing ontvangen vanuit die energie. We doen een Volle Maan ritueel om los te laten en de Kracht van de maan in ons te verankeren. We gaan daarvoor mediteren, bewegen, een gesprek voeren, in stilte zijn, en werken met klank (trom, klankschalen, didgeridoo, enz.). Het programma zal je helpen om in je kracht te ZIJN en leren hoe je die positief kunt gebruiken.

Vrijdag ben je vanaf 17.00 uur welkom bij ons. We verwachten dat iedereen er uiterlijk 19.30 uur is en een slaapplekje heeft in onze B&B, zodat we om 20.00 uur echt kunnen beginnen. Die avond zullen we kennis met elkaar maken, ontspanningsyoga doen en mediteren.

Zaterdag ochtend beginnen we met een yoga les. Na het ontbijt gaan we bezig met het thema waar je met de kracht van de Maan aan wilt werken. 's Middags is er ruimte en tijd voor jezelf, bijvoorbeeld om in stilte te gaan wandelen of om in stilte te schilderen.

's Avonds doen we een Volle Maansritueel om je te helpen om los te laten wat je wilt loslaten en je wens voor wat je wel wilt de Kosmos in te slingeren.

Zondag begint de dag net als zaterdag met yoga, en na het ontbijt bewust ontdekken hoe je voor jezelf je intentie kan voortzetten in je leven. Om 17.00 uur ronden we de dag af.

Kosten: € 320,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.

Massage introductieweekend

Vrijdag 31 maart 20.00 uur - zondag 2 april '23 17.00 uur

Door een goede massage verdwijnt de moeheid en spanning uit je lichaam en voel je je weer een stuk beter. Het is heerlijk om te krijgen maar kan ook heel fijn zijn om te geven. Er zijn vele soorten massage technieken, in dit weekend leer je de basis van ontspanningsmassage en drukpuntmassage (shiatsu), zodat je zelf op een verantwoorde manier aan de gang kan om gezonde mensen gezond te houden. Je leert een goede houding aan te nemen als je masseert zodat je er niet moe van wordt en optimaal energie kan doorgeven. Deze massages zijn niet erotisch.

Ontspanningsmassage richt zich vooral op het los maken van de huid (bindweefsel) en verbeteren van de doorbloeding in de spieren. De masseur strijkt en kneedt en klopt op de huid waarbij olie ervoor zorgt dat de wrijving niet te groot is. Degene die gemasseerd wordt ligt op een massagetafel.

Drukpuntmassage (shiatsu) laat de levensenergie in de meridianen beter stromen door systematisch op tjubo’s (= energie regulatiepunten) te drukken. Traditioneel ligt degene die gemasseerd wordt op een futon en wordt de massage door dunne katoenen kleding gegeven.

In dit weekend krijg je een beetje theorie en demonstraties, maar ga je vooral zelf aan de slag en je mag ervaren wat het doet als je massagepartner op jou oefent. Als je kritisch bent op wie er aan je zit, geef je dan op met iemand en doe samen dit weekend.

Kosten: € 320,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer. € 260,- zonder overnachting/ontbijt

Godinnen weekend

Vrijdag 29 september 20.00 uur - zondag 1 oktober '23 17.00 uur

In dit weekend leer je over Godinnen uit verschillende culturen, waar ze voor staan en hoe je hun hulp kan gebruiken. Tara kan je helpen bepalen waar je op dit moment van je leven bent/staat, Freija kan helpen om plezier in wat je doet (terug) te vinden, Yemaya kan helpen om mee te kunnen stromen met het leven, Durga en Kali om los te laten wat jou niet dient, Holda om je thuis te voelen bij jezelf, Isis om in je kracht te staan .... Je krijgt informatie, je ontmoet de Godinnen via visualisatie, meditatie, dans en vloerankers. Dit weekend is een persoonlijke reis naar het doel wat je zelf aan het begin van het weekend stelt.

Kosten: € 320,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.