Volle Maan retraite

Vrijdag 2 juni 20.00 uur - zondag4 juni '23 17.00 uur

Dit retraite-weekend is het Volle Maan. We zullen ons verbinden met de energie van de maan en healing ontvangen vanuit die energie. We doen een Volle Maan ritueel om los te laten en de Kracht van de maan in ons te verankeren. We gaan daarvoor mediteren, bewegen, een gesprek voeren, in stilte zijn, en werken met klank (trom, klankschalen, didgeridoo, enz.). Het programma zal je helpen om in je kracht te ZIJN en leren hoe je die positief kunt gebruiken.

Vrijdag ben je vanaf 17.00 uur welkom bij ons. We verwachten dat iedereen er uiterlijk 19.30 uur is en een slaapplekje heeft in onze B&B, zodat we om 20.00 uur echt kunnen beginnen. Die avond zullen we kennis met elkaar maken, ontspanningsyoga doen en mediteren.

Zaterdag ochtend beginnen we met een yoga les. Na het ontbijt gaan we bezig met het thema waar je met de kracht van de Maan aan wilt werken. 's Middags is er ruimte en tijd voor jezelf, bijvoorbeeld om in stilte te gaan wandelen of om in stilte te schilderen.

's Avonds doen we een Volle Maansritueel om je te helpen om los te laten wat je wilt loslaten en je wens voor wat je wel wilt de Kosmos in te slingeren.

Zondag begint de dag net als zaterdag met yoga, en na het ontbijt bewust ontdekken hoe je voor jezelf je intentie kan voortzetten in je leven. Om 17.00 uur ronden we de dag af.

Kosten: € 320,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.


Inspiratie weekend

Vrijdag 29 september 20.00 uur - zondag 1 oktober '23 17.00 uur

In dit weekend yoga, meditatie, vloerankers, meditatief wandelen, bosbaden, sjamanisme, godinnen, creativiteit, dus heel veel om in de natuur van Exel inspiratie op te doen waarvoor je die ook maar nodig hebt. Heb je een specifiek doel waar je inspiratie voor zoekt? Wil je gewoon even weg van je gewone bezigheden en omstandigheden zijn? Geef je dan op voor dit sprankelende weekend.

Kosten: € 320,- inclusief maaltijden, drinken, en overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.