Zen met speksteen bewerken

vrijdag 9 augustus, zaterdag 10 augustus en 11 augustus, iedere dag van 9.30 - 16.00 uur

Speksteen is een zacht gesteente wat je relatief gemakkelijk kan bewerken met een zaag, rasp, vijl, beitel en (nat) schuurpapier. Omdat je je er wel goed op moet concentreren is het een fijne manier om je hoofd leeg te maken en afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen. Door vanuit je gevoel te werken haal je niet alleen het beeld wat al in de steen zit aan naar buiten, maar kom je al werkende steeds meer bij jezelf.

Deze zomer kan je dit bij ons ervaren. Je gaat 3 dagen aan het werk waarin je van een ruw stuk steen een (geheel of gedeeltelijk) glad gepolijst beeld gaat maken. Naast een gezamenlijke opstart, lunch en afsluiting van iedere dag kan je kiezen of je in de groep of juist lekker alleen aan het werk gaat. Op ons terrein zijn genoeg mooie plekken voor alle deelnemers. In je pauzes kan je gebruik maken van de ligbedden of lekker zwemmen in onze zwemvijver.

Praktische info:

Kosten € 160,- inclusief stuk speksteen naar keuze van 3 - 4 kilo, gebruik van gereedschap, koffie/thee/limonade met lekkers en iedere dag een vegetarische lunch

Als je niet in de buurt woont kan je een B&B kamer voor de overnachtingen erbij boeken.

Yoga Retraite Loslaten

vrijdag 15 november, 20.00 uur - zondag 17 november 16.00 uur


Yoga weekend

zaterdag 5 oktober, 10.00 uur én zondag 6 oktober '24, 16.00 uur

Leef je in de stad? Dan is er altijd geluid. De buren, kinderen, passanten, auto's, sirenes, vliegtuigen, enzovoort. Onze gasten verbazen zich over de rust en stilte hier. Er is echt wel geluid, het ruizen van de bomen in de wind, vogels die fluiten en af en toe een auto of trekker. En die stilte geeft rust.

Kom het ervaren in deze twee dagen hoe jij het vindt om niet steeds geluid om je heen te hebben. Dit weekend gaan we wandelen, mediteren, yoga doen, schrijven en schilderen. En je mag vragen om een massage of healing, dit geven we in overleg met de deelnemers. Op zaterdagavond warmen we de sauna op voor wie dat fijn vindt.

Kosten voor deze dagen € 300,- inclusief maaltijden, drinken, massage of healing, sauna en overnachting.