Wandelcoaching

Tijdens een wandeling praat je over wat je bezighoudt. Door de natuur om je heen is dit een andere beleving dan als je stil op een stoel zit. Je kan tot inzichten komen, relativeren, besluiten nemen, ideeën opdoen, energie krijgen of gewoon je hart luchten.

Je wandelt samen met Tina ongeveer een uur in landgoed Ampsen, € 55,-

Didgeridoo spelen

De DIDGERIDOO is een instrument van de oorspronkelijke bewoners van Australië. Van origine bestaat het uit een door termieten uitgeholde eucalyptus-stam, maar ook holle pijpen van berenklauw, bamboe of kunststof geven vaak een prettig geluid. Als je er op de juiste wijze op blaast ontstaat een laag trillend geluid. Dat geluid geeft rust en ontspanning bij zowel de luisteraar als de speler doordat de levensenergie gaat stromen.

Wil je het eens uitproberen, hulp bij het aanleren van leuke geluiden of de circulaire ademhaling? Spreek dan af met Jonah, kost € 30,- per les van een uur voor 1 of 2 personen, incl. gebruik van een oefen-didgeridoo.

Creatief bezig zijn of creatieve therapie

Zowel Jonah als Tina zijn creatieve mensen. Met Jonah kan je speksteen of hout bewerken. Voor schilderen kan je bij Tina terecht.

Dit doen we in onze kapschuur, of ergens buiten op het terrein als het weer dit toelaat. Kosten zijn afhankelijk van materiaal en mate van begeleiding.

Shinrin-Yoku of Bosbaden

Bewust aanwezig zijn in de natuur, in contact komen met de natuur, met alle zintuigen de natuur ervaren om daarmee te ontspannen en een positief gevoel te ervaren in jezelf. Dit is in het kort bosbaden. Meditatie in het bos en/of mindful wandelen onder begeleiding van Tina. Duurt een uur tot vijf kwartier. Kosten: voor een groep van maximaal 6 personen € 60,-

Klankhealing

In principe is alles energie. Als je naar je lichaam kijkt zie je dat misschien niet, maar je kunt het wel voelen. Gedachten, emoties, gebeurtenissen die je meemaakt hebben allemaal hun invloed op je welbevinden. Dit kan zich uiten in blokkades in je energie-stromen. Je voelt je net niet fit, je piekert, slaapt slecht, hebt pijnklachten of ander psychisch of lichamelijk ongemak.

Tijdens deze klankhealing mag je lekker liggen terwijl de klanken van klankschalen, drum, didgeridoo en stem de blokkades in je energie oplossen.

Dit wordt door Jonah en Tina gedaan, daarom minimaal 2 personen. Kosten € 35,- per persoon.