Wellness mogelijkheden

U kunt uw verblijf in onze B&B uitbreiden tot een wellness arrangement. We hebben een ruime Finse sauna, een tweepersoons infrarood sauna, een hout gestookte hottub en een grote natuurlijke zwemvijver.

Je kan een tweedaags wellness arrangement boeken dat bestaat uit drie dagdelen, ontbijt, lunch en avondeten, thee/koffie, sap, massage, en gebruik van onze Finse sauna en zwemvijver en uiteraard een overnachting. De kosten hiervan zijn € 135,- p.p. (minimaal 2 personen).

Onder kan je lezen hoe gasten dit arrangement ervaren hebben.

Finse sauna

Deze sauna is 2.40 m x 1.90 m groot en je kan er dus lekker in liggen. Dat doe je een keer of drie, daartussen koel je af onder de buitendouche, loopt naar de zwemvijver en koelt verder af. Het duurt een klein uur om de sauna op temperatuur te brengen dus tijdig laten weten of je hier gebruik van wilt maken is noodzakelijk.

De tarieven zijn € 20,- voor 1 persoon, voor elke persoon extra komt er € 5,- bij. Huur badjas € 2,50

 
Hout gestookte hottub

Om de hottub voor je gereed te maken zijn we een paar uur bezig met vullen en opstoken. Als jullie hier gebruik van wilt maken is het daarom handig dit tijdig aan ons te laten weten, zodat we dit in orde kunnen brengen voor jullie

€ 15,- per keer vullen en warm stoken, max. 6 mensen

 
Infraroodsauna

Infrarood werkt direct in, de sauna geeft direct een prettige warmte die je spieren laat ontspannen, een betere doorbloeding van je huid geeft en aangenaam gevoel geeft.

€2,50 p.p., €2,- voor saunahanddoek

Ervaring van gasten:

Afgelopen week zijn mijn vriendin en ik gastvrij ontvangen bij Amadorra voor ons Sauna Verwenarrangement. Na de ontvangst met koffie en thee hebben wij onze kamers gevonden in een spiksplinter nieuw chalet achter in de tuin. De chalet bevat drie tweepersoonskamers ieder met eigen douche, toilet en vloerverwarming. De heerlijke boxspring was ook lekker lang voor mij. Voor het drie gangen diner konden wij kiezen uit meerdere opties, alles vegetarisch . Wij sliepen in rust en stilte en zagen een ree weglopen vlak achter ons huisje.

Na een uitgebreid keuze ontbijt ontving ik een Cristal Healing in de prachtige yoga ruimte. Mijn vriendin een uitgebreide Shiatsu massage in de massageruimte. Voor ieder van ons was alle aandacht. Na de lunch stond die middag de Sauna voor ons klaar. Er zijn verschillende douches om af te spoelen/koelen. Daarna dreven we buiten in de grote natuurvijver. Naast de vijver staat de hottub die apart geboekt kan worden. We deden meerdere rondjes in de hete sauna, tussendoor wat zonnen in de tuinzitjes. Na een fruitsapje op ons gemak aankleden en nagenieten.

We bleven nog twee extra nachtjes, bezochten Zutphen en schoven met plezier weer aan bij het avondeten in de gezellige woonkeuken. In de omgeving is het prachtig fietsen. De BenB kamers worden door fietsvakantiegangers goed geboekt. En in overleg deelnemen aan een yogales kan op woensdagen! Wij gingen ontspannen weer naar huis. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.