Wellness mogelijkheden

U kunt uw verblijf in onze B&B uitbreiden tot een wellness arrangement. We hebben een ruime Finse sauna, een tweepersoons infrarood sauna, een hout gestookte hottub en een grote natuurlijke zwemvijver.

Je kan een tweedaags wellness arrangement boeken dat bestaat uit drie dagdelen, ontbijt, lunch en avondeten, thee/koffie, sap, massage, en gebruik van onze Finse sauna en zwemvijver en uiteraard een overnachting. De kosten hiervan zijn € 135,- p.p. (minimaal 2 personen).

Finse sauna

Deze sauna is 2.40 m x 1.90 m groot en je kan er dus lekker in liggen. Dat doe je een keer of drie, daartussen koel je af onder de buitendouche, loopt naar de zwemvijver en koelt verder af. Het duurt een uur om de sauna op temperatuur te brengen.

€ 8,- p.p. (min. 2 en max. 3 betalende gasten) en € 2,- voor saunahanddoek

Huur badjas € 2,50

 
Hout gestookte hottub

Om de hottub voor je gereed te maken zijn we een paar uur bezig met vullen en opstoken. Als jullie hier gebruik van wilt maken is het daarom handig dit tijdig aan ons te laten weten, zodat we dit in orde kunnen brengen voor jullie

€ 15,- per keer vullen en warm stoken, max. 6 mensen

 
Infraroodsauna

Infrarood werkt direct in, de sauna geeft direct een prettige warmte die je spieren laat ontspannen, een betere doorbloeding van je huid geeft en aangenaam gevoel geeft.

€2,50 p.p., €2,- voor saunahanddoek