Over ons

Jonah - Ik ben docent yoga en meditatie, masseur en shiatsu-therapeut (sinds 1988). Ik studeerde biologie en doceerde jaren lang de medische basisvakken (zoals anatomie, fysiologie en embryologie) op verschillende HBO-opleidingen. Ik heb verschillende massage opleidingen gevolgd en diverse andere opleidingen op het gebied van alternatieve gezondheid. In de afgelopen 25 jaar heb ik veel cursussen en workshops gegeven om mijn kennis op dit gebied over te dragen.

Tina - Ik ben docent yoga, zwangerschapsyoga en meditatie, therapeut systemisch werk (familie opstellingen, bedrijfsopstellingen enz.), healer en coach. Hiervoor heb ik meerdere opleidingen gevolgd na mijn studie psychologie. Sinds 1989 geef ik les, behalve in yoga en meditatie ook in zelfontwikkeling, hart-werk, godinnenwerk, crystal healing.

Van 1995 tot en met 2019 hebben wij centrum Amadorra in Houten gehad, waar wij diverse activiteiten organiseerden. Heel veel yogalessen hebben we in die 25 jaar gegeven. En heel veel cursussen en workshops op het gebied van yoga, meditatie, zelfontwikkeling, (crystal) healing, massage, enz. Onze ruimte werd ook door andere docenten gebruikt voor cursussen die in lijn met ons eigen werk waren. Dat willen we hier in Exel ook doen.

In plaats van dagelijks grote groepen mensen, zoals we in Houten hadden, werken we hier kleinschalig en op maat. Laat ons weten wat je nodig hebt en we kunnen een programma voor je maken. Je mag ook gewoon lekker alleen maar hier zijn. Even niks hoeven is heel gezond.